Antena Căutare

Peste 100 de români care munceau în Italia au fost repatriați în România, azi noapte și băgați în carantină la centre speciale

Peste o sută de români aflaţi la muncă în regim de detaşare în Italia, au ajuns, seara trecută, înapoi în România. Misiunea de repatriere a fost posibilă cu ajutorul unei curse aeriene speciale.

O aeronavă Tarom a decolat ieri după-amiază spre Veneţia unde a dus 23 de angajaţi italieni ai aceleiaşi companii, aflaţi în România. De acolo s-a întors cu angajaţii brăileni care au intrat în carantină 14 zile.

Este aeronava Boeing care a aterizat, seara trecută, pe aeroportul din Otopeni după cursa Bucureşti-Veneţia şi retur.

O cursă umanitară efectuată de compania TAROM care i-a repatriat pe angajații unei companii italiene în ţările natale. Ieri, la prânz, cei 23 de italieni blocaţi de criza coronavirus pe platforma navală de la Brăila au ajuns la ei acasă, iar de acolo, aceeaşi aeronavă i-a transportat în ţara noastră pe angajaţii români care lucrau în regim de detaşare la şantiere navale din nordul Italiei.

Din Capitală, 117 români au fost duşi cu autocarele spre Brăila, într-un convoi escortat de poliţie. Cu toţii au intrat în carantină timp de 14 zile. Nu la casele lor, ci în centre instituţionalizate din staţiunea Lacu Sărat, acolo unde au ajuns după miezul nopţii.

Gabriela Firea: Avem peste 550 de persoane în carantină în Bucureşti/Ilfov, iar în izolare 3.700/ Primarul general anunţ... Peste 100 de cadre medicale de la spitalul din Valea Jiului au fost izolate la domiciliu din cauza unei tinere care a mi...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x