Antena Căutare

Doar in Romania! Muncitorii care lucreaza la reabilitarea blocurilor din Capitala fac comert cu materialele de constructii

Materiale de constructii la jumatate de pret. Este oferta muncitorilor care lucreaza la reabilitarea blocurilor din Capitala. Oamenii se gandesc sa mai faca ceva bani pe langa salariu, asa ca fac mici afaceri cu materialele de constructii cumparate din banii primariilor. Cand ciupelile le sunt descoperite, oamenii in salopete trec la atac.

Cand vine vorba de negociat, muncitorul lasa mult din pret, ca doar nu lasa de la el. Face discount pentru un bax de polistiren cumparat pe banii primariei si menit sa izoleze cativa metri patrati dintr-un bloc.

Negocierea se face cat ai clipi. Semn ca muncitorul e expert in vanzari de materiale de constructii pe sub mana. Omul iti prezinta cu exactitate toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa te alegi cu marfa buna la pret de nimic. Iar afacerea este incheiata cu succes. Muncitorul se angajeaza sa duca chiar el materialele acolo unde trebuie, cu o singura conditie, ca tranzactia sa se faca seara.

Bunavointa negustorilor de ocazie se transforma insa in violenta atunci cand afla ca micile lor afaceri ilegale au fost descoperite.

Preocupati de tranzactii ilegale cu materiale de constructii, muncitorii care lucreaza la reabilitarea blocurilor uita sa-si faca si meseria asa cum trebuie. Asa ca multi dintre locatarii blocurilor teoretic reabilitate se plang ca trebuie sa mai deschida un santier dupa plecarea muncitorilor neseriosi.

In ultimii trei ani, statul a alocat pentru reabilitarea termica a blocurilor din orasele Romaniei 200 de milioane de euro. Valoarea toala a lucrarilor a fost insa de 600 de milioane de euro, diferenta provenind din fonduri europene. Cat din acesti bani au ajuns la afaceristii de ocazie, e greu de zis.

Ancheta la Politia Capitalei, dupa ce un agent si-a impuscat colegul de doua ori. Din greseala!... Autismul exista! Aproape 30.000 de copiii sufera de aceasta boala, in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x