Antena Căutare

Cadre medicale agresate, la Brăila! Muncitorii pakinstanezi au distrus spitalul în care sunt internați: „Probabil se simt foarte bine!”

Dezastru în Spitalul Județean de Urgență Brăila după ce 41 de cetățeni din Pakistan, bolnavi de COVID-19, au făcut un scandal uriaș. Au distrus geamuri, au fumat în saloane și au agresat cadrele medicale.

Cei 41 de cetățeni pakistanezi, toți depistați pozitiv pentru COVID-19, erau internați în spitalul din Brăila de aproximativ două săptămâni și umau să fie testați, a doua oară. Străinii sunt angajați ai unei companii de construcții din Galați.

„Cetățenii pakistanezi sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Brăila, sunt tratați ca orice pacient al spitalului. Cu siguranță presupun că, nefiind vorbitori de limbă engleză foarte mulți, au distrus unele lucruri prin spital.

Faptul că sunt pacienți confirmați cu COVID-19, dar asimptomatici, poate pentru că se simt foarte bine i-a făcut să procedeze în asemenea hal, neținând cont de faptul că noi, în Brăila, vrem să îi tratăm și să îi vindecăm de acest virus”, a declarat Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila, la Antena 3.

Potrivit acestuia, pacienții au fost internați într-un cort „nou, dat recent în folosință, cu paturi noi”.

”Or fi crezut că sunt la hotel și au distrus plasele de la geamuri, au agresat cadrele medicale și au și fumat în saloane”, a adăugat Iulian Chiriac.

Toți cei 41 de cetățeni pakistanezi sunt internați în continuare în același spital, până ce testele pentru COVID-19 le vor ieși negative.

Situație alarmantă în România după creșterea de cazuri de coronavirus. Experții din Marea Britanie, semnal de alarmă: ”E... Și-a recuperat permisul de conducere, în instanță! Detaliul de pe procesul verbal datorită căruia a câștigat procesul...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x