Căutare Live

Anul 2020, Iași: tomberoane dotate cu internet și GPS! Prețul? Cam cât o mașină!

După toaletele la preț de apartament apar tomberoanele la preţ de maşină. Vorbim de o nouă investiție a municipalității ieșene care a investit în tomberoane inteligente dotate cu internet și GPS.

Cum era de aşteptat ieşenii sunt de părere că primăria putea face lucruri mai importante cu banii decât să cumpere tomberoane care vorbesc.

Pare o scenă de film, dar este realitatea din Iaşi. Tomberoanele abia instalate le vor răspunde celor care le folosesc. Mai mult decât atât, sunt dotate cu internet și GPS.

imic din toate acestea nu ii impresionează pe ieșeni, mai ales atunci când află cât au costat.

"Dar nu văd rostul la un tomberon de 7 000 de euro. Mai degrabă sunt alea, uite-le! Fac acelaşi lucru. De 7 000 de euro de exemplu îţi iei o maşină la mâna a doua, nu un tomberon", spune un cetățean.

Pubelele nu sunt prima investiție inteligenta pe care o face primăria.

Muncitorii români din Germania, căutați și verificați la sânge! Orice abatere este sancționată usturător

În urmă cu doi ani, au fost cumpărate cinci astfel de toalete inteligente care se curăţă singure. Pentru una singură, s-au plătit atunci aproximativ 30 de mii de euro, practic cât preţul unui apartamet cu o cameră în Iaşi. Acum însă unele dintre ele deja nu mai funcţionează.taie

Deşi a plătit aproape 250.000 de euro pentru tomberoanele inteligente, societatea de salubritate spune că investiţia este justificată.

Muncitorii români din Germania, căutați și verificați la sânge! Orice abatere este sancționată usturător... Informații revoltătoare: Medicii și polițiștii, la muncă înainte de rezultatul testului Covid! Aceștia pot infecta perso...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x