Antena Căutare

Mureş: Doi turişti, atacaţi de urs în Munţii Călimani, unul dintre ei fiind grav rănit/ Salvamontiştii reamintesc că toate traseele montane sunt închise pe durata stării de urgenţă

Doi turişti din Reghin au fost atacaţi de urs, în Munţii Călimani, unul dintre ei fiind grav rănit, iar celălalt a suferit un atac de panică. Rănitul a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital. Salvamontiştii reamintesc că toate traseele montane sunt închise pe durata stării de urgenţă.

”Ieri, în Munţii Călimani, zona vf. Rusca, la o altitudine de 1.850 de metri, doi turişti din Reghin au fost atacaţi de un urs! Unul dintre ei a suferit mai multe răni grave, iar celălalt se afla în stare de şoc! La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD şi un echipaj din cadrul Salvamont Mureş”, au transmis, joi, salvamontiştii.

Potrivit acestora, persoana rănită de urs a fost preluată de elicopter, iar coechipierul său a fost transportat de echipa Salvamont.

”Vă atragem încă o dată atenţia că traseele turistice în judeţul Mureş pe toată durata stării de urgenţă sunt închise”, au mai transmis salvamontiştii.

Sursa : news.ro

De unde vine anul acesta Lumina Sfântă de Înviere. Patriarhia Română anunță că va respecta tradiția de Paște... Alexandru Rafila, semnal de alarmă pentru români:”Nu orice mască ajută împotriva coronavirusului!”  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x