Antena Căutare

Accident cumplit în Mureș! A intervenit un elicopter SMURD! O femeie și două adolescente, rănite după ce au intrat cu maşina într-un copac - FOTO

O femeie a fost grav rănită, iar două adolescente au ajuns şi ele la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac vineri, în apropierea localităţii Răstoliţa, din judeţul Mureş.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri dimineaţă cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, în afara localităţii Răstoliţa.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că o femeie, de 42 de ani, din localitatea Reghin, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Reghin- Topliţa, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, iar ulterior a intrat într-un copac.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum şi a altor două pasagere, de 16, respectiv 12 ani, aflate în autoturismul condus de aceasta, toate urmând a fi transportate la U.P.U. Târgu Mureş în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, anunţă IPJ Mureş.

Victimele au fost transportate cu un elicopter. Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Sursa : news.ro

Criminalul de la Perla ar putea fi eliberat în curând, după doar 8 ani de închisoare... Accident grav între o cisternă și trei mașini, ce au fost făcute zob! O femeie a murit! Atenție, imagini tulburătoare! V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x