Căutare Live

Mureş: Un bărbat care s-a întors astăzi din Italia a sunat la 112 şi a anunţat că are simptome specifice infecţiei cu coronavirus; el a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş până la aflarea rezultatelor testului

Un bărbat din Bihor, care se afla, miercuri, în judeţul Mureş, a sunat la 112 şi a anunţat că a revenit din Italia şi are simptome specifice infecţiei cu coronavirus. El a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş până la aflarea rezultatelor testului.

”Astăzi, 11 martie, un bărbat de 46 de ani (din judeţul Bihor) aflat în judeţul Mureş a apelat 112 afirmând că s-a întors din Italia (astăzi, 11.03.2020) şi prezintă simptome specifice”, a transmis, miercuri, Prefectura Mureş.

Sursa citată a precizat că s-a luat decizia transportului şi internării lui la Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş pentru a-i fi recoltată o probă pentru testul de determinare Coronavirus.

Până în prezent au fost confirmate 32 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ministerul Educaţiei face un apel către profesori să contribuie cu resurse educaţionale deschise, încărcate într-un spaţ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri