Antena Căutare

Mureş: Un bărbat care s-a întors astăzi din Italia a sunat la 112 şi a anunţat că are simptome specifice infecţiei cu coronavirus; el a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş până la aflarea rezultatelor testului

Un bărbat din Bihor, care se afla, miercuri, în judeţul Mureş, a sunat la 112 şi a anunţat că a revenit din Italia şi are simptome specifice infecţiei cu coronavirus. El a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş până la aflarea rezultatelor testului.

”Astăzi, 11 martie, un bărbat de 46 de ani (din judeţul Bihor) aflat în judeţul Mureş a apelat 112 afirmând că s-a întors din Italia (astăzi, 11.03.2020) şi prezintă simptome specifice”, a transmis, miercuri, Prefectura Mureş.

Sursa citată a precizat că s-a luat decizia transportului şi internării lui la Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş pentru a-i fi recoltată o probă pentru testul de determinare Coronavirus.

Până în prezent au fost confirmate 32 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Biserica Română reacționează, după ce Arafat a cerut restricționarea activităților religioase din cauza coronavirusului... Ministerul Educaţiei face un apel către profesori să contribuie cu resurse educaţionale deschise, încărcate într-un spaţ...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x