Căutare Live

Musafir nepoftit! Un urs vizitează în fiecare zi un sat din Harghita

În fiecare zi, un urs coboră în comuna harghiteană Zetea.

În fiecare zi, un urs coboră în comuna Zetea din județul Harghita.

Pentru că zona a început să fie frecventată de urși, oamenii din zonă au primit mesaje Ro-Alert cu privire la prezența acestuia. Ulterior, jandarmii au descoperit că este vorba despre un pui de urs care vine în localitate pentru a mânca mere, iar apoi pleca.

Oamenii legii nu au mai găsit ursul, însă din discuțiile purtate cu mai mulți cetățeni au ajuns la concluzia că este vorba despre un pui de urs care coboară într-o livadă pentru a mânca mere, după care singur se retrage pe munte.

Cu toate că în zonă nu a fost vorba despre un real pericol, jandarmii au rămas o perioadă în zonă pentru a se asigura că ursulețul nu revine din pădure.

Citește și: Imaginile disperării printre oameni! În Harghita un urs a ajuns până la frigiderul din bucătăria unui hotel

Sursă: editiadedimineata.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Urmărire cu focuri de armă în Delta Dunării! Suspecții transportau ilegal 90 de kilograme de pește...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri