Antena Căutare

Muzeul Antipa va inlocui girafa distrusa de huligani cu un mamut

Girafa care se afla in fata Muzeului National de Istorie Naturala  „Grigore Antipa” si a fost distrusa in noatea de 18 spre 19 august va fi inlocuita cu un mamut. Potrivit unui comunicat transmis de reprezentantii muzeului, in fata institutiei va fi plasata o statuie reprezentand un adult din specia Deinotherium gigantissimum.

In urma distrugerii girafei amplasate in partea dreapta a aleii de acces in muzeu, s-a hotarat demararea unui proiect de marcare vizuala a institutiei prin realizarea unei diorame deschise in aer liber.

Astfel, locul girafei va fi luat de o statuie reprezentand un adult din specia Deinotherium gigantissimum, descoperita in 1890 la Manzati, in judetul Vaslui. Scheletul mamutului expus in sala centrala a muzeului este cea mai valoroasa piesa din patrimoniul detinut de institutie.

Se va construi insa si o noua girafa, de marime naturala, montata pe structura metalica, iar costurile pentru ealizarea ei vor fi acoperite de o companie privata.

Membrii MISA s-au reunit intr-o spirala la Costinesti... Doi medici falsi au pacalit zeci de bolnavi care veneau in Capitala sa se vindece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x