Antena Căutare

Muzica rock, inamicul numărul unu al profesorilor de religie. Ce predau dascălii la ore, în școlile din România

După incendiul din clubul Colectiv, muzica rock a devenit inamicul numărul unu al profesorilor de religie. Elevii au făcut publice cursuri împărţite la clasă de dascălii lor

După incendiul din clubul Colectiv, muzica rock a devenit inamicul numărul unu al profesorilor de religie. Elevii au făcut publice cursuri împărţite la clasă de dascălii lor.

Colegii a două tinere rănite, de pildă, au aflat că cine ascultă muzică rock, intră sub acţiunea duhurilor necurate. Iar alţi elevi au trebuit să răspundă la întrebări cel puţin ciudate. Inspectoratul scolar s-a sesizat în aceste cazuri.

Scandalul a izbucnit dupa ce un elev de la colegiul economic Xenopol a facut publice cursurile pe care le-a impartit profesorul lor de religie. Un alt profesor, de la Liceul Tudor Vianu, i-a pus pe elevi să facă un exerciţiu de imaginaţie şi să se gândească ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi fost invitată la clubul Colectiv sau la protestele din Bucureşti.

La scoala centrala din Bucureşti, o profesoară de Religie le-ar fi spus elevilor că tinerii din club au fost pedepsiţi de Dumnezeu pentru că s-au dus să se distreze. Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat şi i-a convocat pe profesorii de religie şi pe reprezentanţii Patriarhiei Române la o discuţie.

Cei trei dascali nu vor fi sanctionati. Insa reprezentantii inspectoratului dau asigurari ca astfel de evenimente nu se vor mai repeta.

Vezi video cu un material realizat de Observator!

Mărturisirile cutremurătoare ale unui medic despre răniţii din Colectiv: "Pacienţii nu au oglinzi în saloane. Nu tr... ANAF le dă lovitura românilor din străinătate! Decizia luată schimbă radical situaţia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x