Antena Căutare

Tragedie! Inima lui a încetat să mai bată. E doliu în lumea artistică după ce familia a anunțat decesul lui Romeo Tălmaciu!

Lumea muzicii din România este în doliu! Profesorul Romeo Tălmaciu, cel care a creat Trupa Instrumentală “Rotaria”, s-a stins din viaţă joi dimineaţă.

Lumea muzicii din România este în doliu! Profesorul Romeo Tălmaciu, cel care a creat Trupa Instrumentală “Rotaria”, s-a stins din viaţă joi dimineaţă.
El a suferit un atac cerebral în urmă cu o săptămână în timp ce se afla la repetiții. Starea lui s-a agravat şi a intrat în comă, fiind conectat la aparate timp de 3 zile.

Decesul s-a produs în dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 04:00, când inima acestuia a încetat să mai bată. Sănătatea profesorului era șubrezită după ce în luna februarie a suferit un infarct, scrie b1tv.ro.

Romeo Tălmaciu s-a născut la 9 martie, 1956, a absolvit Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași, iar apoi a creat în Vaslui Trupa Instrumentală “Rotaria”, cu care a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale.

Doi părinți din Lugoj, distruși de durere! Singurul lor fiu, în vârstă de 28 de ani, găsit mort:”Nu înțelegem! A plecat ... Un tânăr de 20 de ani, lovit de un tramvai, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x