Antena Căutare

N-a avut puterea să meargă la înmormântarea Aurei Ion! Ce gest a făcut medicul Radu Zamfir

Cel care i-a fost Aurei aproape în momentul în care şi-a dat ultima suflare nu a venit la funeralii, cel mai probabil pentru că medicul Radu Zamfir este încă înternat şi se resimte

Cel care i-a fost Aurei aproape în momentul în care şi-a dat ultima suflare nu a venit la funeralii, cel mai probabil pentru că medicul Radu Zamfir este încă înternat şi se resimte.

S-a internat singur, în spitalul la care lucrează, după ce, cu două zile în urmă, se externase la cerere, din Spitalul de Urgenţă Cluj. Familia a spus reporterilor spynews că nu a primit nici măcar un telefon de la el până acum, poate pentru că se simte teribil de vinovat.

El i-a propus Aurei să urce în avion şi tot el este cel care a încercat să o resusciteze şi să o menţină în viaţă pe parcursul celor 7 ore de salvare, dar nu a reuşit. Cu toate acestea, bărbatul a trimis de pe patul de spital o coroană de flori, care a fost aşezată pe mormântul "îngerului fără aripi".

Citește continuarea pe spynews.ro!

Fratele Aurei Ion, Alexandru, a luat o decizie ȘOCANTĂ! "Voi urma drumul surorii mele!”... Ea este femeia care i-a trimis pe săteni în căutarea victimelor! ”Am simțit că trebuie să plece să îi găsească pe oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x