Antena Căutare

Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi, functionari de banca pentru o cauza nobila

Campionii Romaniei isi dau mana pentru salvarea copiilor. Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gica Hagi au fost pentru o ora functionari ai unei banci din Capitala. Totul, pentru o cauza nobila: renovarea blocului operator din Clinica de Chirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie. Rezultatul: niciun client nu a plecat fara sa doneze. Campania "Impreuna pentru cei mici" a fost initiata de Fundatia Mereu Aproape.

Timp de o ora, sportivii de aur ai Romaniei, Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi s-au transformat in angajati ai bancii si au stat in spatele ghiseelor.
Niciun client nu a plecat fara sa doneze si sa primeasca un autograf.

Fiecare suma conteaza pentru ca blocul operator al Spitalului de Copii Marie Curie sa fie renovat si dotat corespunzator.

Peste 5000 de copiii isi castiga anual dreptul la viata in blocul operator al spitalului. Cele patru sali de interventii au devenit neincapatoare, iar medicii opereaza chiar si seara ca sa faca fata numarului mare de cazuri. Pentru renovarea lor e nevoie de peste un milion de euro

Cei care doresc sa contribuie pot trimite un SMS la 8844 pentru a dona 2 euro.

FOTO: Intact Images

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 s-a produs in Vrancea ... Romania pierde sute de milioane de euro din cauza drumurilor proaste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x