Antena Căutare

Nativi din Vărsător, ATENŢIE: Partenerii de viaţă vor dovezi puternice de iubire! Previziunile zilei, cu Amalia!

Astrele nu s-au aliniat prea bine pentru nativii din vărsător care trebuie să fie deosebit de atenţi cu partenerii de viaţă, care le cer dovezi puternice de iubire.

Astrele nu s-au aliniat prea bine pentru nativii din vărsător care trebuie să fie deosebit de atenţi cu partenerii de viaţă, care le cer dovezi puternice de iubire.

Berbec – Este o zi în care nu duci lipsă de inspiraţie, iar spre seară vei simţi nevoia să-i impresionezi pe cei din jur. Totuşi, ar trebui să-ţi faci timp şi pentru treburile gospodăreşti.

Taur – Familia şi copiii ar trebui să fie principalii beneficiari ai afecţiunii şi sfaturilor tale. De asemenea, nu-ţi neglija nici prietenii.

Gemeni – ziua de astăzi te poate aglomera cu diverse activităţi care fie te scot în evidenţă, fie pur şi simplu îţi oferă posibilitatea de a te exprima aşa cum poţi.

Află care sunt previziunile zilei pentru celelalte zodii, în clipul de mai sus!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!

Cutremurător! Scrisoarea de ADIO a lui Ilie Vonica. Ce scrie în mesajul adresat soției sale... S-a întâmplat în această dimineaţă: Un taximetru a ars ca o torţă, în plină stradă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x