Antena Căutare

Ne protejează sau nu mănușile împotriva virusului? Experimentul care ar trebui să ne dea de gândit (VIDEO)

Avem tendința să credem că dacă purtăm mască și mănuși suntem protejați împotriva coronavirusuui. Un experiment făcut recent ar putea să dea peste cap toate calculele noastre.

Ne protejează sau nu mănușile împotriva virusului? Experimentul care ar trebui să ne dea de gândit (VIDEO)
Ne protejează sau nu mănușile împotriva virusului? | captura video

Molly Lixey, o asistentă din SUA, a făcut un exercițiu simplu, folosindu-se de vopsea, și a demonstrat cât de ușor ne putem contamina, chiar dacă avem mănuși.

„Nu are sens să purtăm mănuși, dacă nu ne spălăm de fiecare dată când atingem ceva! Germenii care ajung pe ele migrează pe tot ce atingem, iar de acolo pot trece mai departe către alte persoane. Asta este ceea ce numim contaminare încrucișată”, este concluzia la care a ajuns femeia.

În clipul postat, Molly Lixey arată cum suntem predispuși să răspundem la telefon, imediat ce am făcut cumpărăturile sau să ne atingem fața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul Sănătăţii, în vizită de lucru în judeţul Braşov/ Nelu Tătaru se va întâlni cu reprezentanţii autorităţilor loc... Galaţi: 26 de teste pentru coronavirus au ieşit până acum pozitive la centrul de bătrâni privat din Galaţi unde două per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x