Căutare Live

Neamţ: Cinci elevi au acuzat o stare de rău, fiind posibil intoxicaţi cu monoxid de carbon. O fată de 12 ani era semiconştientă şi a fost dusă la spital

Cinci elevi de la o şcoală din judeţul Neamţ au acuzat o stare de rău, cel mai probabl fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon, iar dintre aceştia o fată de 12 ani a fost preluată semiconştientă de ambulanţă şi dusă la spital. Ceilalţi patru elevi au primit asistenţă medicală, după care au mers la unitatea medicală pentru investigaţii.

Potrivit reprepzentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi joi, că la şcoala din satul Petru Vodă, comuna Poiana Teiului, cinci copii au acuzat o stare de rău, cel mai probabil fiind intoicaţi cu monoxid de carbon de la o centrală termică. La locul solicitării s-au deplasat pompierii de Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor calificat, două echipaje SMURD, precum şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. O fată, de aproximativ 12 ani, semiconştientă, a fost preluată de un echipaj de la SAJ şi transportată la Spitalul din Târgu Neamţ. Ceilalţi patru copii au primit asistenţă medicală la locul evenimentului şi au fost duşi la spital, pentru investigaţii.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Accident mortal cauzat de ninsoarea viscolită şi vizibilitatea redusă. Victima este un pieton...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri