Neamţ: Cinci elevi au acuzat o stare de rău, fiind posibil intoxicaţi cu monoxid de carbon. O fată de 12 ani era semiconştientă şi a fost dusă la spital

Cinci elevi de la o şcoală din judeţul Neamţ au acuzat o stare de rău, cel mai probabl fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon, iar dintre aceştia o fată de 12 ani a fost preluată semiconştientă de ambulanţă şi dusă la spital. Ceilalţi patru elevi au primit asistenţă medicală, după care au mers la unitatea medicală pentru investigaţii.

Potrivit reprepzentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi joi, că la şcoala din satul Petru Vodă, comuna Poiana Teiului, cinci copii au acuzat o stare de rău, cel mai probabil fiind intoicaţi cu monoxid de carbon de la o centrală termică. La locul solicitării s-au deplasat pompierii de Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor calificat, două echipaje SMURD, precum şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. O fată, de aproximativ 12 ani, semiconştientă, a fost preluată de un echipaj de la SAJ şi transportată la Spitalul din Târgu Neamţ. Ceilalţi patru copii au primit asistenţă medicală la locul evenimentului şi au fost duşi la spital, pentru investigaţii.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri