Căutare Live

Neamţ: O femeie este cercetată pentru că nu a spus echipajului de prim-ajutor care a dus-o la spital că ar fi intrat în contact cu persoană infectată cu Covid-19

O femeie este cercetată de procurorii din judeţul Neamţ, după ce a solicitat un echipaj de prim-ajutor care a transportat-o la spital, dar nu a spus acestuia că ar fi intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19. Din acest motiv, cei trei subofiţeri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ care au intervenit la caz au intrat în izolare la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în 25 martie, un echipaj de prim-ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Petrodava” Neamţ, format din trei subofiţeri, s-a prezentat la o adresă din Piatra Neamţ în urma unui apel la 112. "Pacienta transportată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a omis să divulge cadrelor medicale informaţii esenţiale cu privire la posibilitatea de a fi intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19”, se arată în comunicat. Din acest motiv, pentru echipajul de intervenţie a fost luată măsura izolării la domiliciu pe o perioadă de 14 zile. Marţi, procurorii au deschis un dosar penal pentru omisiunea declarării unor informaţii.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Medicament inovativ împotriva coronavirus, testat în România. Fost președinte SIE: Rezultatele au fost foarte bune pentr...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri