Neamţ: O femeie este cercetată pentru că nu a spus echipajului de prim-ajutor care a dus-o la spital că ar fi intrat în contact cu persoană infectată cu Covid-19

O femeie este cercetată de procurorii din judeţul Neamţ, după ce a solicitat un echipaj de prim-ajutor care a transportat-o la spital, dar nu a spus acestuia că ar fi intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19. Din acest motiv, cei trei subofiţeri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ care au intervenit la caz au intrat în izolare la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în 25 martie, un echipaj de prim-ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Petrodava” Neamţ, format din trei subofiţeri, s-a prezentat la o adresă din Piatra Neamţ în urma unui apel la 112. "Pacienta transportată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a omis să divulge cadrelor medicale informaţii esenţiale cu privire la posibilitatea de a fi intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19”, se arată în comunicat. Din acest motiv, pentru echipajul de intervenţie a fost luată măsura izolării la domiliciu pe o perioadă de 14 zile. Marţi, procurorii au deschis un dosar penal pentru omisiunea declarării unor informaţii.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri