Antena Căutare

Unii lasă ursulețul, alții băutura! Un tânăr de 18 ani a șocat când a dezvăluit la ce vârstă a renunțat la alcool

Cea mai tare fază a zilei s-a întâmplat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, atunci când simpaticul Cătălin Oprișan, fericit de noile vești venite din partea celor de la Radet, a prezentat tuturor o adevărată „comoară” găsită pe internet.

Cea mai tare fază a zilei s-a întâmplat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, atunci când simpaticul Cătălin Oprișan, fericit de noile vești venite din partea celor de la Radet, a prezentat tuturor o adevărată „comoară” găsită pe internet!

Este vorba despre un tânăr din Republica Moldova, care a venit în cadrul unei emisiuni pentru a-și spune oful! El susține că vrea să-și ia fiul de doi ani de la mama lui, după ce femeia ar fi făcut un accident cu căruța.

Se pare că unul dintre motivele certurilor din familie ar fi consumul de alcool la care femeia nu dorește să renunțe. Culmea, aici este momentul în care tânărul face o dezvăluire incredibilă: „Nu am mai băut de 11 ani”. Întrebat ce vârstă are, răspunsul constituie cireașa de pe tort: „Am 18 ani”.

Faceți voi calculul ca să înțelegeți mai exact la ce vârstă s-a lăsat tânărul de băutură. Întrebarea este...la ce vârstă s-o fi apucat?!

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi momentul sau intră pe pagina emisiunii ca să descoperi și alte faze amuzante!

O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii ... România: cutremur mare resimțit de români! Ce magnitudine a avut seismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x