Antena Căutare

Și-a simțit sfârșitul! Tânărul din Târgu-Jiu, care a murit pe scaunul de la frizerie, a lăsat orfană o fetiță de nouă ani

Moartea fulgerătoare a tânărului de 35 de ani care şi-a găsit sfâşitul pe scaunul de frizerie a şocat întreaga comunitate. O fetiţă de nouă ani a rămas acum orfană de tată. Bărbatul era consultant în vânzări auto şi parcă şi-ar fi simţit sfârşitul. Cu o zi înainte de tragedie, a postat pe reţeaua de socializare un mesaj tulburător.

Moartea fulgerătoare a tânărului de 35 de ani care şi-a găsit sfâşitul pe scaunul de frizerie a şocat întreaga comunitate. O fetiţă de nouă ani a rămas acum orfană de tată. Bărbatul era consultant în vânzări auto şi parcă şi-ar fi simţit sfârşitul. Cu o zi înainte de tragedie, a postat pe reţeaua de socializare un mesaj tulburător.

Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma unui infract miocardic. Cu o zi înainte de tragedie, a postat pe reţeaua de socializare un mesaj tulburător.

''Cât timp vieţuim, oamenii ne oferă mărăcini, când murim ne oferă trandafiri". Este mesajul pe care Alex Crăcui îl postase pe o reţea de socializare cu o zi înainte să se stingă. Abia ieşise de la serviciu când s-a întâmplat tragedia.

Alex era căsătorit şi avea o fetiţă de nouă ani. Era consultant de vânzări la o companie auto din Târgu Jiu, iar în timpul liber practica cea mai mare pasiunea a sa, sportul.

Problemele pe care se pare că le avea cu inima, i-au făcut organismul să cedeze. Medicii legişti au stabilit după necropsie ce i-a adus sfârşitul.

România, la un pas de încă o epidemie! Peste 60 de cazuri de rujeolă, înregistrate în ultima săptămână... Asistenți medicali din Gorj care fac pe doctorii! Un bărbat, pe punctul să-și piardă piciorul din cauza cangrenei tratat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x