Antena Căutare

UPDATE! Nelu Iordache a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost adus din arest la Tribunalul Bucuresti, unde, incepand cu ora 11.00, se va judeca solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui pentru delapidare, deturnare de fonduri, fals in inscrisuri si spalare de bani

UPDATE 18:54 Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea pentru 29 de zile a omului de afaceri Nelu Iordache. Procurorii l-au acuzat ca a "schimbat" directia banilor europeni care urmau sa fie folositi pentru tronsonul de autostrada Nadlac-Arad. Afaceristul ar fi folosit 9,8 milioane de lei pentru achitarea unor datorii ale companiei aeriene pe care o detine si alte 9,86 de milioane pentru achizitonarea mai multor terenuri.

Iordache a fost retinut, sambata seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat din nou de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. El a fost convocat din nou la audieri, sambata dimineata, aceastea durand cateva ore. In urma audierilor, procurorii anticoruptie au decis sa emita o ordonanta de retinere de 24 de ore pentru omul de afaceri.

Nelu Iordache a fost dus in arestul Politiei Capitalei, ordonanta de retinere urmand sa expire duminica, dupa ora 18.00, au precizat surse judiciare, pentru Mediafax.

DNA a precizat, sambata seara, ca in urma extinderii cercetarilor, Iordache este urmarit penal si pentru delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata, pe langa cele trei infractiuni pentru care omul de afaceri fusese deja pus sub acuzare.

Vreau sa ajut! Tudor are nevoie de 60.000 de euro... Arad: Patru barbati s-au chinuit sa rapuna un porc urias...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x