Antena Căutare

Nelu Tătaru: Am instalat manager militar la spitalul din Deva/ Nu există circuite, iar cele care există nu sunt respectate

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că a instalat manager militar la spitalul din Deva, unde situaţia este dificilă, dar nu ca cea de la Suceava. ”Nu există circuite, iar cele care există nu sunt respectate”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, la ieşirea din sediul Prefecturii Hunedoara, că a decis instalarea unui management miliar la spitalul din Deva.

”Am instalat manager militar la spitalul din Deva. Nu există circuite, iar cele care există nu sunt respectate. Avem de făcut o muncă, care trebuie să înceapă cu personalul medical”, a spus Tătaru, apreciind că situaţia de la Deva este dificilă dar nu la fel ca la Suceava.

Tătaru va vizita spitalul.

Sursa : news.ro

”Colegul nostru se temea să intre în spital pentru că acolo e dezastru!” Dezvăluiri cumplite după moartea ambulanțierulu... Sirenele ambulanțelor au "strigat" durerea! Moment de reculegere în toată ţara, pentru ambulanţierul de la Suc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x