Antena Căutare

Doi medici de la Spitalul Gerota din Capitală, în stare critică. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Prognosticul este rezervat!”

Doi medici de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota sunt în stare critică, iar pronosticul doctorilor este, în acest moment, rezervat. Cele două femei au fost infectate cu noul coronavirus. 

Anunțul teribil a fost făcut public de ministrul Sănătății, la Antena 3, care a precizat că cele două lucrau pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Dimitrie Gerota.

"Sunt în stare critică (cele două doctoriţe de la Spitalul Gerota - n.r.), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare", a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tatătaru, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„Gata, şefu', gata, şefu'! Mă duc acasă, gata!”. Un polițist din București trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr, pe stradă. „Marş! Să nu te mai găsesc!” VIDEO

Ambele doctoriţe au doar 40 de ani şi niciuna dintre ele nu are alte probleme medicale. Ele au fost duse la Institutul C.C. Iliescu, unde au fost intubate.

Medicii şi asistentele ar fi fost contaminaţi de fostul ofiţer MAI care a venit infectat şi a minţit autorităţile că nu a fost plecat din ţară. De fapt, fusese în Israel, însă a refuzat să divulge această informație, întrucât avea o relație extraconjugală.

Vești bune în plină pandemie de coronavirus. Medicii și asistentele din România ar putea primi sporuri salariale de până... Concurs pentru proiecte de cercetare românească, pentru studiul noului virus SARS COV 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x