Căutare Live

România a depășit 1.000 de cazuri de COVID-19. Ce spune ministrul Sănătății despre revenirea la starea de urgență: ”Trăim un moment dificil. Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei?” 

România a depășit 1.000 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore, însă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că nu este cazul să ne gândim la instituirea stării de urgență. 

România a depășit 1.000 de cazuri de COVID-19. Ce spune ministrul Sănătății despre revenirea la starea de urgență: ”Trăim un moment dificil. Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei?”

”Fiecare caz pozitiv va atrage și o anchetă, care îi va urmări toți cei implicați. Au recomandarea făcută de medic. Supravegherea ulterioară va fi făcută și de DSP. N-avem perspectiva unei stări de urgență. Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor. Mai există un agent economic care beneficiază de relaxare: să respecte aceste reguli, asta pot să îi spun, atâta timp cât avem acest curent negaționist.

În ce condiții vor fi închise localități ori județe din România. Ministrul Sănătății a făcut publice criteriile de carantinare

Trăim un moment dificil. Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei? Cum? Prin negarea măsurilor. Rămâne ca fiecare dintre noi să respectăm regulile”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, aflat în control la Târgu Mureș.

1030 de cazuri de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

România înregistrează azi un nou record negativ în criza coronavirusului, numărul noilor cazuri confirmate într-o singură zi trecând de o mie. În ultimele 24 de ore au fost confirmate în România 1.030 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategică.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Documentul care cutremură România. Condițiile pentru starea de urgență, îndeplinite între 1-3 august. Autoritățile așteaptă un milion de cazuri în luna septembrie

Bilanțul total a ajuns la 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În unitățile sanitare, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.179. Dintre aceștia, la Terapie Intensivă sunt internați 293 de pacienți.

Până miercuri, la nivel național, au fost prelucrate 1.009.273 de teste.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Peste 1.000 de noi îmbolnăviri, în România! Care sunt județele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19. Județul ce a sc...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri