Antena Căutare

NENOROCIRE pe șosea! Accident MORTAL petrecut în urmă cu puțin timp! Totul a fost transmis pe Facebook!

Imagini şocante surprinse ieri seară pe o şosea din Olt. Doi oameni au murit după ce un şofer băut a intrat pe contrasens şi a lovit violent o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost transmis în direct, pe Facebook, de pasagerul aflat lângă bărbatul care a provocat tragedia. Cel din urmă a scăpat fără nicio zgârietură.

Impactul frontal, transmis în direct pe facebook, e nimicitor. Parbrizul se sfărâmă în mii de bucăţi. Cele două maşini devin mormane de fiare. Localnicii aud bubuitura şi ies în stradă.

Din maşina care a intrat pe contrasens, tânăra aflată pe bancheta din spate nu mai reacţionează.

Cu câteva minute înainte, bărbatul care a filmat toată scena, împreună cu soţia lui, se urcau în maşina condusă de un prieten. Din nou, totul a fost live pe Facebook. Nu prevesteau că asta le va aduce sfârşitul.

Cu muzica dată la maximum în boxe, pornesc la drum. cu viteză. După scurt timp, parcă mai degrabă atent la transmisia de pe reţeaua de socializare, şoferul începe să meargă în zigzag pe şosea.

Bărbatul consumase şi alcool înainte să urce la volan. 0.58 în aerul expirat este concentraţia depistată de poliţişti după accident. Însă încălcarea legii nu părea să îl sperie.

În maşina care circula, regulamentar, pe contrasens, era un singur bărbat de 48 de ani. Întins pe caldarâm în urma impactului, pierde lupta cu viaţa, deşi localnicii au sărit să îi acorde primul ajutor înainte de sosirea medicilor..

Şoferul care a provocat nenorocirea a scăpat fără nicio zgârietură. S-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru că s-a urcat băut la volan.

Prietenul său, care a filmat tragedia, a fost transportant la spital, cu răni uşoare.

România s-a CUTREMURAT din nou! Un nou seism a avut loc în această dimineață!... Atenție MARE, părinți! O „EPIDEMIE” face RAVAGII în școlile din ROMÂNIA! Sute de copii SUNT VIZAȚI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x