Antena Căutare

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a plâns la căpătâiul bunicului său

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a plâns la căpătâiul bunicului său.

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a plâns la căpătâiul bunicului său. Nici ceilalţi membri ai Casei Regale a României nu şi-au putut ascunde emoţiile.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai a fost adus în România, sosind, la ora 11.00, cu o aeronavă militară care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai a fost adus de o aeronavă a Forţelor Aeriene Române, în care au fost prezenţi membri ai Familiei Regale şi membri ai Casei Majestăţii Sale.

Pe tot traseul de la Geneva la Bucureşti au făcut de gardă militari din Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul.

La Aeroportul Henri Coandă sunt prezenţi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, membri ai familiei regale, reprezentanţi ai Preşedinţei, ai Guvernului, ai Parlamentului, ai Armatei şi ai Bisericii. Între membrii familiei regale se află şi nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, care a sosit printre primii la Aeroportul Otopeni, alături de logodnica sa.

UPDATE. VIDEO. Regele Mihai s-a întors pentru totdeauna în România. Sicriul cu corpul Majestăţii Sale este dus la Castel... Atenţi, temerari iubitori de-ai muntelui! Risc de avalanşă de gradul 4 în Munţii Călimani şi Gurghiu, la altitudini de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x