Nepotul Regelui Mihai, primit în mod neașteptat de mulțimea adunată la Palatul Regal! „Deci, nu vă lăsaţi?”

Mii de oameni au așteptat joi să îi aducă un omagiu regelui Mihai, la Palatul Regal, unde și-a făcut apariție și fostul principe Nicolae.

Mii de oameni au așteptat joi să îi aducă un omagiu regelui Mihai, la Palatul Regal, unde și-a făcut apariție și fostul principe Nicolae.

Pe parcursul unei ore, la catafalcul regelui Mihai, pe care stă o replică a coroanei regale, ajung aproximativ 200 de persoane, potrivit estimării reprezentanţilor palatului. După prânz, în aşteptarea de a-i aduce un omagiu se aflau la palat peste 2.000 de persoane.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost principe al României, şi logodnica lui, Alina-Maria Binder, au ajuns, la Palatul Regal, în jurul orei 14.00. El i-a salutat şi a stat de vorbă cu câţiva dintre cei adunaţi.

Imagine neștiută cu Regele Mihai de la inaugurarea Arcului de Triumf din 1936

„Te iubim” şi „Vă vrem rege” au fost câteva dintre cuvintele care i-au fost adresate fostului principe. El le-a mulţumit oamenilor pentru cuvintele adresate şi primirea călduroasă, le-a mulţumit că au venit să îl omagieze pe rege. „Avem nevoie de stabilitate”, a spus el.

Nicolae Medforth-Mills nu a dorit să comenteze la multe dintre întrebările primite: „De ce nu sunteţi Custodele Coroanei?”. Totuşi, el a spus: „Voi veni. Nu vreau să zic acum, public, exact când, dar voi veni înapoi”.

„Deci, nu vă lăsaţi?”, a fost întrebat. „Nu. Sunt alături de ţară şi popor, cum a fost bunicul meu întotdeauna”, a răspuns Medforth-Mills.

Imagini impresionante. Regele Mihai a ajuns pentru ultima dată la Palatul Regal

Tot joi, regele Simeon al II-lea al bulgarilor a sosit la Palatul Regal puţin înainte de ora 13.00. Alături i-au fost Custodele Coroanei şi Principele Consort. Primul oaspete regal a petrecut câteva minute la catafalc, unde s-a recules.

În România este doliu naţional pentru trei zile, începând de astăzi, în memoria regelui Mihai. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale este depus, de miercuri seară, la Palatul Regal, în Sala Tronului, unde va rămâne până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea. La funeraliile regelui Mihai I vor fi reprezentate familiile regale din Marea Britanie, Suedia, Spania, Belgia, Iordania, Luxemburg, Liechtenstein, Bahrein, Bulgaria, Grecia, Serbia, Albania, Franţa, Prusia, Italia şi Portugalia, potrivit news.ro.

De asemenea, vor lua parte la funeralii reprezentanţi ai familiilor imperiale din Rusia, Austria şi Germania, Familia Mare Ducală de Baden, Familia Regală de Wurttemberg şi Familia Princiară de Ligne, a anunţat, joi, Casa Regală. Astfel, vor ajunge în România Regele Carl XIV Gustaf al Suediei, Regele Juan Carlos I al Spaniei, Prinţul Charles al Marii Britanii, Regele Simeon al II-lea al Bulgariei, Principele Lorenz al Belgiei sau Principesa Muna a Iordaniei.

Sursa: news.ro

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri