Antena Căutare

Nereguli la CNAS: Corpul de Control al premierului Victor Ponta sesizeaza DNA

Corpul de Control al premierului va sesiza Directia Nationala Anticoruptie asupra unor posibile fapte de natura penala, constatate in cadrul unei actiuni de control privind activitatea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate (CNAS).

Nereguli la CNAS: Corpul de Control al premierului Victor Ponta sesizeaza DNA
| Hepta

Perioada supusa controlului a fost 1 ianuarie 2009-31 martie 2012, respectiv pana la 30 septembrie 2012, pentru verificarile efectuate cu privire la gestionarea contributiei datorate de detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor.

A fost verificat modul de indeplinire a atributiilor de catre conducerea si personalul Casei si a respectarii dispozitiilor legale referitoare la angajarea si efectuarea cheltuielilor la achizitiile publice, precum si prevederile legale privind managementul resurselor umane.

In luna mai, premierul Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a lui Lucian Duta de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate si l-a acuzat pe acesta ca, inainte de a demisiona, a inaintat facturile de incasare a taxei claw-back, generand un risc al lipsei de medicamente.

El a anuntat ca va cere Ministerului Sanatatii si organelor in drept sa cerceteze toate activitatile fostului sef CNAS.

sursa: Antena3.ro

Observator special: Marirea si decaderea tiganilor cu bani... Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Daniel Ruse si Dragos Diaconescu au fost arestati preventiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x