Antena Căutare

Nevoi primare de LUX! O scoala dintr-o comuna din Moldova va avea toaleta de 90.000 de euro

Elevii care invata la Scoala Generala din comuna Cotusca, judetul Botosani, sunt privilegiati. Nu pentru ca ar fi primit mobilier nou sau dotari pentru laboratoare, ci pentru ca vor avea toaleta care costa nu mai putin de 90.000 de euro.

Suma exorbitanta va fi platita de catre primarie pentru constructia noului grup sanitar.

La licitatie s-au prezentat doua firme si cea care oferea pretul cel mai bun, 200.000 de lei, a fost exclusa. Asa s-a ajuns la oferta de 400.000 de lei, aproximativ 90.000 de euro.

Edilul din Cotusca, Dan Vezeteu, a declarat la Antena 3 ca cei 90.000 de euro ar fi trebuit sa fie platiti pentru proiectul initial al toaletei, insa de fapt, suma constructiei este de doar 140.000 de lei. Deloc putin!

"Proiectul initial al lucrarii era de 90.000 de euro, pentru un grup sanitar cu parter, etaj. L-am preluat si facem doar jumatate", a explicat primarul comunei.

Cel mai ciudat este faptul ca Scoala din Cotusca nu are decat cinci sali de clasa, astfel incat toaleta de lux a edilului, cu parter si etaj, pentru care si-a dat acordul, nu-si gaseste justificarea.

Foto: captura Antena 3

Romanca transata de iubit si gasita intr-o valiza, la Tel Aviv, a fost identificata... Romania fierbe! Temperaturi de peste 37 de grade in cea mai mare parte a tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x