Antena Căutare

Nicio zi fara proteste

Aproape 400 de sindicalisti protesteaza la Palatul Parlamentului, pentru a doua zi consecutiv, fata de masurile de reducere a salariilor si pensiilor, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea. Protestatarii cer demiterea Executivului si demisia presedintelui Traian Basescu.


Protestatarii huiduie si scandeaza "Jos Basescu", "Boc, Boc, Boc, la usa ta ti-am adus demisia" si "Jos Guvernul mincinos".

Sindicalistii vor protesta si maine la Parlament, iar de joi si pana sambata vor organiza pichete la birourile parlamentare si la sediile partidelor.

Confederatiile sindicale pregatesc un protest cu 20.000 de oameni, la Parlament, in 15 iunie, cand ar urma sa fie votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Sindicalistii vor sa faca atunci un lant uman in jurul Palatului Parlamentului. Totodata, in ziua votarii motiunii de cenzura bugetarii din toate sectoarele vor sa intre in greva generala.

Sursa: Jurnalul National

Studiu: Peste trei sferturi dintre romani, afectati de criza economica... Pe urmele pensionatilor ilegal: 2000 de dosare, verificate zilnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x