Antena Căutare

Niciodată să nu faci asta cu verigheta dacă vrei să ai o căsnicie fericită! Gestul care aduce ghinion

Există tradiții și superstiții legate de ceea ce numim "legământul căsătoriei", astfel că verigheta nu reprezintă doar o bijuterie, ci de ea se leagă numeroase alte interpretări.

Există tradiții și superstiții legate de ceea ce numim "legământul căsătoriei", astfel că verigheta nu reprezintă doar o bijuterie, ci de ea se leagă numeroase alte interpretări.

Ce nu este bine să faci odată ce porți pe deget o verighetă, ca să nu atragi ghinionul asupra căsniciei tale?

Tradiția spune că, după ce verigheta a fost sfințită și ți-a fost pusă pe deget, nu trebuie să o mai dai jos niciodată. Verigheta nu se schimbă, spun preoții care îndeamnă cuplurile care sunt puse în situația de a-și schimba inelele de logodnă să le sfințească din nou în Biserică.

Ce să nu faci niciodată cu verigheta:

Nu trebuie să o scapi pe jos, nu trebuie să o arunci, oricât de supărată și dezamăgită ai fi, dar mai ales nu trebuie să o dai niciodată altcuiva, nici măcar pentru câteva minute.

Aduce ghinion și ție, și celeilalte persoane dacă verigheta care ți-a fost hărăzită doar ție este dată cu împrumut. Cu atât mai puțin nu trebuie să o dai cuiva care se laudă că poate face vrăji cu verigheta ta ca să îți meargă mai bine în dragoste.

Ai grijă să nu pierzi verigheta. Se crede că pierderea ei anunță divorțul sau pierderea iubirii și o căsnicie nefericită.

Fără grevă, azi, la metrou! Cine câștigă, de fapt, dacă metroul nu circulă... Curentul electric va fi întrerupt miercuri în București și două județe! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x