Antena Căutare

Nicole Kidman a slăbit mult și fanii abia dacă o mai recunosc! Actrița s-a transformat complet și arată de parcă e bolnavă!

Celebra actriță  Nicole Kidman este de nerecunoscut după ce a slăbit enorm și silueta sexy este acum doar o amintire!

Celebra actriță Nicole Kidman este de nerecunoscut după ce a slăbit enorm și silueta sexy este acum doar o amintire!

Australianca de 50 de ani este una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood și a reușit să facă senzație cu filme precum „Cold Mountain”, „Batman Forever” sau „Grace of Monaco”.

Recent, papparazzi au surprins-o pe Nicole Kidman pe platourile de filmare a producției „Destroyer”, un film a cărei lansare este programată pentru anul 2018.

Cu multe kilograme în minus și o perucă ciufulită, Nicole Kidman este greu de recunoscut. Evident, machiajul contribuie semnificativ la aspectul maladiv al divei de la Hollywood.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Totuși, blugii și hainele par să atârne pe ea, semn că actrița a slăbit incredibil de mult și nu mai are silueta cu forme la care visau milioane de fani din întreaga lume.

34 de ani fără Amza Pellea. Fiica actorului: ”Tată, marea e tot acolo, munţii sunt la locul lor. Soarele unde-l ştii. Do... Dezvăluiri cutremurătoare în dosarul părintelui Pomohaci. Ce detalii noi au ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x