Antena Căutare

A venit iarna mai devreme! Cinci drumuri nationale, inclusiv DN1, inchise pentru deszapezire

In zonele montane, zapada face probleme. In judetul Brasov, trei accidente au avut loc in numai 10 minute din cauza ninsorii abundente. In Vrancea, un microbuz plin cu copii au ramas impotmolit, iar in unele zone din Harghita traficul rutier este blocat

UPDATE 15.30: Au fost inchise, pentru deszapezire, DN1 Brasov - Predeal, DN1A Sacele (judetul Brasov) - limita cu judetul Prahova, DN73 Bran (judetul Brasov) - limita cu judetul Arges, DN73A Predeal - Rasnov si DN2D Ojdula (judetul Covasna) - limita cu judetul Vrancea. Potrivit Infotrafic, se estimeaza ca circulatia va fi reluata in doua-trei ore.

UPDATE 14.30: Traficul a fost oprit pe DN 73, intre Campulung Muscel si Brasov, din cauza ninsorii. Mai mult, circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru curatarea caii ferate de copacii cazuti.

UPDATE 14.00: Centrul INFOTRAFIC atentioneaza soferii sa isi echipeze masinile pentru iarna. Ei au obligatia ca pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei sa echipeze autovehiculele cu anvelope de iarna. In cazul autovehiculelor de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si al autovehicululelor de transport persoane cu mai mult de noua locuri pe scaune, inclusiv cel al conducatorului auto, acestea trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna pe rotile axei/axelor de tractiune sau sa aiba montate pe aceste roti lanturi sau alte echipamente antiderapante certificate.

UPDATE 13.45: Meteorologii au emis un cod galben de ninsori pentru zona montana a judetelor Prahova si Buzau. Vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul poate atinge 30-40 de kilometri pe ora.

A inceput sa ninga pe la 4.00. In cateva ore, masinile erau deja impotmolite. Iar soferii disperati. “In octombrie nu am mai intalnit asa ceva. Sa ninga. Mai ales sa viscolesca asa de tare”, a spus o femeie. S-a circulat numai cu lanturi. Dar cum foarte putini aveau azi asa ceva, accidentele nu au intarziat sa apara.

Acum, politia deviaza traficul rutier de pe DN1 dinspre Brasov, spre Predeal, masinile fiind obligate sa o ia pe rute ocolitoare, potrivit Antena 3.

Si in judetul Vrancea, un microbuz scolar, plin cu copii a ramas inzapezit. S-a intervenit cu un utilaj cu lama iar copiii au ajuns cu bine la scoala

Siskin, cel mai mare scriitor rus contemporan, vine la Bucuresti... Gata cu vaitatul! Trebuie sa ne descurcam cu tot ce avem la indemana! Horoscopul de miercuri, 2 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x