Antena Căutare

VIDEO/ Ninge ca în povești în România! Drumarii au început să împrăștie material antiderapant

Ninsoarea a început să cadă în județul Neamț, iar drumarii au început să împrăștie material antiderapant și acționează preventiv cu un utilaj de deszăpezire pe DN 15B, în apropierea localității Petru Vodă.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, ninge pe DN 15B, în apropierea localității Petru Vodă din județul Neamț. Șoferilor le este recomandat să circule cu atenție și să aibă mașinile echipate corespunzător.

„Carosabilul este umed, tratat cu antiderapant de către echipajul DRDP Iași, care acționează preventiv în zonă, cu o autobasculantă dotată cu lamă și răspânditor. Temperatura aerului este de 1 grad, iar la nivel de județ se înregistrează ploi și temperaturi pozitive, cuprinse între 1 și 6 grade”, a transmis DRDP Iași.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea nu s-a mai întors acasă după terminarea cursurilor. Tânără în vârstă de 13 ani este căutată de Poliție... Incendiu la un cămin pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud; o angajată s-a intoxicat cu fum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x