Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Video. A început să ningă ca-n povești în România. Imagini din zonele înalte, unde zăpada a depășit jumătate de metru

Meteorologii au emis avertizări de ger și ninsori în următoarele zile, semn că iarna se instalează în țara noastră. În zonele înalte stratul de zăpadă depășește deja jumătate de metru, iar imaginile cu ninsoarea proaspăt căzută sunt de poveste. Potrivit prognozei ANM, va ninge în aproape toate regiunile țării.

Meteorologii anunță ninsori în România

La Bâlea Lac, zăpada a ajuns la 39 de centimetri, iar accesul se face doar cu telecabina. Turiștii care ajung în zonă pot admira un peisaj de vis. Accesul cu mașina este permis doar până la Bâlea Cascadă.

Circulaţia rutieră este închisă pe Transfăgărăşan, de la kilometrul 104 (Piscu Negru, Argeş) până la kilometrul 130 (Cabana Bâlea Cascadă, Sibiu).

ANM a emis informare meteo de ninsori în nord, viscol la munte şi polei în sud şi centru

Administrațiua Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avrtizare meteo de vreme severă pentru intervalul 2 decembrie, ora 07:00 - 03 decembrie, 10:00.

În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și Moldova se va depune primul strat de zăpadă, ninsorile fiind predominante. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei va ploua, iar ulterior se vor semnala precipitații mixte.

În prima parte a săptămânii, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, iar vântul va sufla destul de tare. La munte rafalele vor depăși 70-80 de kilometri pe oră. În restul zonelor, vântul va bate cu 45-50 de kilometri pe oră.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro