Antena Căutare

Ninsorea si viscolul au lasat fara curent aproape 140 de localitati din Ilfov si Giurgiu

Aproximativ 140 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu au ramas fara energie electrica, dupa ce ninsoarea si viscolul au rupt cordoanele si conductoarele de electricitate, potrivit unui comunicat Enel Distributie Muntenia, citat de Mediafax. In Bucuresti nu au fost semnalate avarii majore.

In judetul Ilfov, miercuri, pana la ora 10.00 erau fara energie electrica 24 de localitati, printre care Popesti Leordeni, Berceni, Dascalu, Moara Vlasiei, Gradistea, Balaceanca, Domnesti, 1 Decembrie, Copaceni, Bragadiru, Varteju, Darasti si Pipera.


In judetul Giurgiu erau 114 localitati nealimentate cu energie electrica, interventiile echipelor Enel fiind ingreunate de vantul foarte puternic, in rafale.

In Bucuresti, pana la ora 10.00 au fost inregistrate 11 deranjamente colective, in zone precum Magurele, Oaspetilor, Icoanei si Lipscani.

Peste 50 de echipe Enel Distributie Muntenia si ale contractorilor intervin pentru remedierea avariilor. Echipele de interventie ajung cu greu la locul avariilor, din cauza drumurilor blocate in unele zone.

Codruta Kovesi l-a delegat inca sase luni pe Daniel Morar la conducerea DNA... Atentionarea de cod galben de ger, prelungita pana pe 12 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x