Antena Căutare

Ninsori în România, în ultimele ore! Care este starea drumurilor! Autoritățile au făcut anunțul

A nins în mai multe zone din România, în ultimele ore, însă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță, luni dimineață, că nu sunt drumuri închise ori restricționate din cauza condițiilor meteorologice. 

A nins în mai multe zone din România, în ultimele ore, însă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță, luni dimineață, că nu sunt drumuri închise ori restricționate din cauza condițiilor meteorologice.

În ultimele ore, drumarii au intervenit cu peste o mie de utilaje şi au răspândit 6.700 de tone de material antiderapant pentru a menţine drumurile practicabile în condiţii de siguranţă.

Conform CNAIR, nu sunt drumuri închise sau restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice, iar drumarii acţionează permanent.

Începând de duminică, de la ora 17.00, şi până luni, la ora 5.30, drumarii de la CNAIR au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră cu 1.040 de utilaje şi au răspândit aproximativ 6.700 de tone de material antiderapant, potrivit News.ro.

Astfel, DRDP Bucureşti a intervenit cu 233 de utilaje şi s-au răspândit 1.420 de tone de material antiderapant, DRDP Craiova - 90 de utilaje şi s-au răspândit 371 de tone de material antiderapant, DRDP Timişoara - 124 de utilaje şi s-au răspândit 748 de tone de material antiderapant, DRDP Cluj - 140 de utilaje şi s-au răspândit 893 de tone de material antiderapant, DRDP Braşov - 199 de utilaje şi s-au răspândit 1.707 tone de material antiderapant, DRDP Iaşi - 188 de utilaje şi s-au răspândit 894,25 tone de material antiderapant, iar DRDP Constanţa - 66 de utilaje şi s-au răspândit 621,5 tone de material antiderapant.

Şoferilor li se recomandă să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Sfântul Ioan. Spune-le "La mulți ani" sărbătoriților zilei... Vești importante despre legea pensiilor! Românii care vor fi scuțiți timp de 10 ani de la plata contributiilor la Pilonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x