Antena Căutare

Ninsorile incep din noiembrie: Vezi prognoza meteo pana la sfarsitul anului!

Cald, frig, din noiembrie zapada, iar in decembrie - viscol. Asa arata prognoza pentru acest final de an. Daca astazi e frig, pe finalul lunii ne asteapta temperaturi de 25 de grade Celsius. Vor fi ultimele zile calduroase. In noiembrie vine zapada, iar in decembrie - viscolul.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Frigul ne-a luat prin surprindere zilele acestea si am sarit direct din tricou in cojoc. Totusi, caldura nu ne-a parasit cu totul. Pe finalul lunii, temperaturile vor fi mai prietenoase iar in estul tarii termometrele vor arata chiar si 25 de grade.

Ultima luna de toamna va debuta cu temperaturi placute. In primele zile vom avea si maxime de 20 de grade, in timp ce in noptile reci, in depresiuni, termometrele ar putea arata si -10 grade.

Tot in noiembrie vom vedea si prima zapada din aceasta iarna. Temperaturile vor scadea noaptea sub pragul de inghet, in toata tara. Lapovita si ninsorile vor aparea spre sfarsitul lunii.

Articolul continuă după reclamă

Romanii isi vor scoate hainele groase odata cu luna decembrie, cand numai in zilele foarte calduroase vor fi mai mult de 15 grade. Prima luna de iarna vine si cu ninsori viscolite care vor dura mai multe zile la rand. Cei mai afectati vor fi cei care locuiesc in zonele de campie. Acolo si in depresiuni, temperatura va cobori noaptea chiar si sub zece grade Celsius.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Maximele urmatoarelor trei luni:

Octombrie
maxime - 25 de grade Celsius

Noiembrie
maxime - 20 de grade Celsius

Decembrie
maxime - 15 grade Celsius

Galerie FOTO / Protestul dascalilor in imagini... Un roman traieste cu 6 euro pe zi, echivalentul unei ore de munca necalificata in Vest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 24 septembrie 2024. Ce trebuie să știi dacă vrei să te muți într-un ansamblu rezidențial nou
Neatza de Weekend, 24 septembrie 2024. Ce trebuie să știi dacă vrei să te muți într-un ansamblu rezidențial nou Marti, 24.09.2024, 09:37
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x