Antena Căutare

Noapte albă pentru poliţiştii, pompierii şi medicii SMURD din Bucureşti! Opt persoane au fost rănite într-un val de accidente în Piața Constituției

Viteza în exces şi neatenţia la volan au făcut aseară nu mai puţin de opt victime în Capitală, printre care doi copii. A fost noapte albă pentru poliţiştii, pompierii şi medicii SMURD din Bucureşti. Au intervenit la trei accidente care au avut loc unul după celălalt.

Viteza în exces şi neatenţia la volan au făcut aseară nu mai puţin de opt victime în Capitală, printre care doi copii. A fost noapte albă pentru poliţiştii, pompierii şi medicii SMURD din Bucureşti. Au intervenit la trei accidente care au avut loc unul după celălalt.

În Piaţa Constituţiei, împătimiţii de cai putere se adună în fiecare noapte şi se provoacă la curse ilegale. Aseară, unul dintre şoferii care a vrut să se alăture grupului a fost lovit cu putere de un alt autovehicul.

Mașina galbenă, Skoda, venea pe banda 1. Cel cu golful roșu a venit pe banda 2, a vrut să vireze dreapta, să intre în piață, în momentul în care cel cu skoda, probabil nu l-a văzut, a venit cu viteză, au intrat frontal unul în celălalt și mașina galbenă, skoda, a ricoșat în celelalte patru mașini parcate.

Șase persoane, printre care doi copii, au fost rănite şi au ajuns la spital. Una dintre victime a avut nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Tragedia putea fi însă mai mare, pentru că pe platoul din Piaţa Constituţiei se aflau mulţi oameni.

Ceva mai târziu, pe Splaiul Unirii, un şofer teribilist a făcut o depăşire periculoasă, dar nu a mai putut stăpâni maşina şi a plonjat peste spaţiul verde de pe marginea drumului, chiar în faţa unor terase. Acolo a lovit din plin un copac, pe care l-a pus la pământ, apoi s-a oprit într-un alt autoturism parcat. Iubita sa, care se afla în dreapta, a făcut un şoc din cauza impactului puternic şi avut nevoie de îngrijiri medicale, la spital.

Alte două autoturisme s-au lovit puternic pe Şoseaua Alexandriei, când unul dintre şoferi a încercat să iasă cu maşina dintr-o benzinărie. A încercat să evite o maşină, dar a lovit o alta, parcată. În aceasta se afla şi şoferul, care a fost rănit.

Un bucătar a fost prins de poliţişti cu plante de marijuana în casă. Ce motiv inedit a invocat în faţa oamenilor legii p... Scene revoltătoare filmate într-un liceu din Săcele, judeţul Braşov. O profesoară este batjocorită de o elevă: "Neb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x