Antena Căutare

Noaptea Institutelor Culturale 2012, marcata de 14 centre si institute culturale din Bucuresti

Noaptea Institutelor Culturale a ajuns la cea de-a sasea editie si va fi marcata, in seara de 22-23 iunie, de mai multe evenimente organizate la centrele membre EUNIC.

Institutul Cultural Roman, British Council, Centrul Ceh, Institutul Cervantes si Institutul Francez se numara printre cele 14 centre si institute din Bucuresti care vor sarbatori impreuna evenimentul.

La sediul acestora vor fi organizate diverse evenimente precum cursuri de dans, workshop-uri, concerte, expozitii de fotografie, proiectii de film, recitari de poezie si degustari de preparate traditionale.

Institutul Cultural Roman a pregatit o expozitie intitulata "Danube flowline", a fotografului Pavel Hroch, dar si un concert de chitara si cotrabas Quentin Dujardin - Boris Schmidt.

British Council a pregatit o noapte dedicata Jocurilor Olimpice 2012 cu un program special care include proiectii de filme despre sport si Londra.

Institutul Cervantes va sarbatori, de asemenea, si Ziua Limbii Spaniole.

FOTO: britishcouncil.org

Patru orase din tara nu mai au acces la apa potabila. Cum este posibil asa ceva?... Luni incepe evaluarea nationala. Vezi aici calendarul probelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x