Antena Căutare

Noi avertizări de furtuni și ploi torențiale. În mai puțin de două ore începe iar URGIA: Capitala este vizată

Vremea rea lovește din nou. Meteorologii au emis noi avertizări de furtuni și ploi torențiale. Va fi cod portocaliu pentru patru județe din nordul țării, informează Antena 3.

Vremea rea lovește din nou. Meteorologii au emis noi avertizări de furtuni și ploi torențiale. Va fi cod portocaliu pentru patru județe din nordul țării, informează Antena 3.

Peste două ore, mai mult de jumătate de țară va intra sub o atenționare de cod galben de vreme rea.

Un cod portocaliu de ploi torențiale a fost emis în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ şi Iaşi, unde va ploua torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã ce vor depãşi pe arii extinse 40 l/mp şi local 60?70 l/mp. Intervalul de valabilitate va fi începând cu ora 21:00, până duminică la ora 21:00.

De altfel, este și o atenționare de cod galben, începând din după-amiaza zilei de sâmbãtã (16 iunie) şi până în seara zilei de duminică (17 iunie) în cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în zonele de deal şi de munte, temporar se vor semnala averse torenţiale, vijelii, descãrcãri electrice şi grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 40... 50 l/mp.

Locuitorii Capitalei se vor confrunta cu o zi de furtuni cu fulgere în formare după-amiază. Va fi cald, temperatura maximă atingând maxima de 29°C, iar minima de 19°C. Șansele de ploaie sunt de 50%, iar cantitatea de apă acumulată va fi de 4 l/m².

Și la munte sunt anunțate ploi ce vor lua aspect de furtuni cu fulgere. Temperaturile maxime mai scad cu două grade față de ziua precedentă și ajung la 23°C, iar cele minime la 15°C. Cantitatea de precipitații va fi semnificativă, acumulându-se 4 l/m².

Sursa: Antena 3

Potopul pune stăpânire pe România și ia primele vieți omenești: Un bărbat a murit luat de viitură, după avertizarea de C... Peste 200 de gospodării dintr-un sat arădean, inundate în urma unei ploi torenţiale. Localitatea este inundată a patra o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x