Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Noi avertizări de ninsori și viscol de la ANM. Ce ne așteaptă în următoarele zile: Autoritățile și drumarii sunt pregătiți să intervină

Ultimele zile de iarnă calendaristică aduce vreme capricioasă în toate regiunile țării, inclusiv în Capitală, unde sunt așteptate în continuare ninsori sporadice, dar și temperaturi scăzute.

Ultimele zile de iarnă calendaristică aduce vreme capricioasă în toate regiunile țării, inclusiv în Capitală, unde sunt așteptate în continuare ninsori sporadice, dar și temperaturi scăzute, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Cum va fi vremea Joi

Ploi slabe în Banat, Crişana, mixte în Oltenia, Muntenia şi local în Dobrogea şi mai ales ninsori, seara şi noaptea, pe arii restrânse în restul zonelor. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi în zona montanã înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 3 grade.

Cum va fi vremea Vineri

Ploi slabe în regiunile vestice şi mai ales ninsori în nord, nord-est, la deal şi la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Noaptea, va ninge în Moldova, cea mai mare parte a Transilvaniei şi la munte, iar în celelalte zone, vor fi ninsori, lapoviţă şi ploaie, dar pe spaţii mici, şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane şi în deltã. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3...-2 grade în nordul Moldovei, pânã în jur de 9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -10 şi 2 grade.

Recomandari