Antena Căutare

Noi categorii de concedii pentru români! Cine poate beneficia de mai multe zile libere

sVestea momentului pentru mii de români! Aceștia ar putea beneficia în curând de noi categorii de concedii! Ce schimbare radicală pregătesc autoritățile?

Vestea momentului pentru mii de români! Aceștia ar putea beneficia în curând de noi categorii de concedii! Ce schimbare radicală pregătesc autoritățile?

Un act normativ ce a fost promulgat recent prin intermediul unui decret prezidențial anunță că o anumită categorie de români va beneficia de un altfel de concediu. Este vorba despre concediul pentru îngrijirea copilului bolnav, concediul paternal și concediul de acomodare. Acestea nu figurează actualmente în Legea cadrelor militare și astfel, prina ceastă schimbare, vor fi introduse.

Legea a fost promulgată miercuri de către președintele României și urmează acum să intre în vigoare, odată cu apariția în Monitorul Oficial.

Noi categorii de concedii pentru români! Cine poate beneficia de mai multe zile libere

CE DURATĂ VOR AVEA NOILE CONCEDII

În plus, atunci când se stabilește stagiul în grad al cadrelor militare, se vor lua în calcul și duratele acestor noi categorii de concedii pe care le vor putea cere.

De precizat că aceeași lege prevede că, în curând, cadrele militare vor putea beneficia și de concedii cu sau fără plată pentru formare profesională, arată bugetul.ro.

Cadre militare sunt persoanele care au grad de ofițer, maistru militar sau subofițer, în raport cu pregătirea lor militară și de specialitate, scrie avocatnet.ro

E oficial! Doi dintre copiii de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” și o moașă, infectați cu stafilococ auriu... ''Litoralul pentru toţi'' 2019: 5 nopți de cazare în Eforie costă cât un baldachin în Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x