Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Noi cazuri de dispariție! Doi minori sunt căutați de către autorități după ce au plecat din centrele de adăpost

Doi copii, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani sunt căutați de polițiștii din județul Timiș, după ce au plecat din centrele în care se aflau și nu s-au mai întors.

Doi copii sunt căutați de către autoritățile din Timiș

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Stoica Sorin Armando a dispărut luni, după ce a plecat din adăpostul de zi în care se afla în Timișoara și nu s-a mai întors. Băiatul are 1,45 metri înălțime, păr brunet, este tuns scurt și cu ochii căprui. În momentul dispariției, adolescentul purta pantaloni de trening de culoare albă și o bluză de culoare gri.

O altă tânără este căutată de către autoritățile din Timiș. Adok Andreea-Mihaela, a plecat din centrul în care se afla, din Lugoj. Adolescenta are 1,59 metri înălțime, față ovală, păr negru și ochii căprui. În momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, pantaloni de culoare neagră și o geacă neagră.

Persoanele care pot oferi informații pentru găsirea celor doi sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să sune la 112.

Recomandari