Antena Căutare

El este olimpicul din Galați care a murit după ce a căzut de la etajul trei! Noi detalii cutremurătoare despre decesul lui! Cum a fost posibil - Video

Au ieșit la iveală noi detalii cutremurătoare despre decesul olimpicului din Galați. Elevul de 13 ani, Matei Paraschiv, olimpic naţional la matematică, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Hunedoara. Băiatul s-ar fi grăbit să ajungă la parter, unde tocmai se afişau rezultatele competiţiei.

Au ieșit la iveală noi detalii cutremurătoare despre decesul olimpicului din Galați. Elevul de 13 ani, Matei Paraschiv, olimpic naţional la matematică, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Hunedoara. Băiatul s-ar fi grăbit să ajungă la parter, unde tocmai se afişau rezultatele competiţiei.

În grabă, olimpicul a coborât pe balustrada scării interioare, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la 11 metri înălţime.

Scenele şocante s-au derulat sub privirile colegilor săi. Niciun profesor nu era însă lângă elevi în acel moment.

Când au ajuns medicii, băiatul era inconştient şi avea multe fracturi craniene, dar şi la nivelul bazinului. Doctorii de la spitalul din Hunedoara au decis să-l transfere la Timişoara. A ajuns acolo în comă indusă şi a intrat direct în sala de operaţii. Matei Paraschiv nu a mai trăit să afle că a obţinut locul trei la competiţia naţională.

Astăzi, Matei Paraschiv ar fi trebuit să primească medalia de bronz sub ochii ministrului Educaţiei. Ecaterina Andronescu a urcat pe scenă vizibil emoţionată.

„Da, e un moment greu, fără îndoială. Un moment care ne afectează, nu are cum să nu ne afecteze, dar cum spuneam, viaţa merge mai departe”, a spus Ecaterina Andronescu, ministrul Educației.

„M-am cutremurat sincer, pentru că şi copilul meu putea să fie acolo. Am preferat să-l ţinem lângă noi. Ca părinte, nu vă pot spune ce a fpst în sufletul meu. Mă uitam în jur şi încercam să-mi imaginez ce o fi în sufletul acelor părinţi”, a spus părintele unui coleg al olimpicului care a murit.

Matei Paraschiv era unul dintre cei mai buni elevi ai Colegiul Naţional Vasile Alecsandri din Galaţi. Colegii săi sunt în stare de şoc.

După moartea adolescentului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Vor fi audiaţi atât profesorul însoţitor, cât şi elevii care au asistat la tragedie. Însă, numai după ce anchetatorii vor afla rezultatul necropsiei.

La finalul anului trecut, un elev din Târgovişte, fiul unei profesoare, a fost rănit grav într-un accident similar. Copilul nu mai aude cu o ureche şi nimeni nu a fost tras la răspundere pentru accidentul din Liceul de Arte.

Mai multe detalii dspre moartea olimpicului din Galați, în clipul de mai sus din „Observator”. Atenţie, urmează imagini şi informaţii ce vă pot afecta emoţional!

Mărcile P&G Fabric Care, cum ar fi Ariel și Tide, vor reduce cu 30% ambalajele din plastic din Europa, până în 2025... Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani, prins de un poliţist aflat în timpul liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x