Antena Căutare

Pompierii au găsit un carnagiu la Constanța! Capul tinerei era strivit în mașină: Prietena ei ar fi apăsat butonul de decapotare

Accident cum nici salvatorii nu au mai văzut până acum! O tânără de 32 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost prinsă ca într-o menghină în sistemul de decapotare al maşinii în care se afla. Şi pentru anchetatori e încă un mister cum s-a petrecut tragedia. Pompierii au fost nevoiţi să taie maşina pentru a scoate victima.

Imaginile sunt surprinse la doar câteva clipe după tragicul accident. Medicii şi pompierii au o misiune grea, neobişnuită chiar şi pentru ei care le-au văzut pe toate: o femeie de 32 de ani a rămas prinsă în sistemul de decapotare al maşini.

Apelul disperat a venit la ora 6 dimineaţa. Pe o stradă din Constanţa, patru tineri, un bărbat şi trei femei se îndreptau spre casă într-o maşină decapotabilă. Şoferul a parcat iar una dintre tinere a început să îşi caute portofelul în maşină. Anchetatorii spun că femeia s-a aplecat să se uite în portbagaj, moment în care pasagera din dreapta a decapotat autoturismul. Tînăra a fost prinsă ca într-o menghină în mecanism.

Starea tinerei este critică. Femeia e acum în comă. "Prezenta un traumatism cranian grav si un traumatism toracic. I s-a acordat primul ajutor, intubata la locul accidentului si transportata la spitalul judetean pentru investigatii suplimentare", a spus medicul care i-a acordat primul ajutor.

Şi pentru poliţişti e un mister cum s-a petrecut tragedia. Maşina decapotabilă va fi atent verificată. Agenţii vor să afle dacă a fost eroare umană sau o eventuală problemă trehnică.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul şi ceilalţi doi pasageri au fost chemaţi la audieri

El este monstrul care și-a snopit în bătaie soția, în fața celor șase copii. Fiica cea mare a vrut să se sinucidă, ca să... Părinţii fac legea în parcuri. Şi-au lăsat copiii să dea năvală în locuri de joacă deşi acestea sunt încă închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x