Antena Căutare

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea! Patronul Hexi Pharma a anunțat că se va sinucide. Nimeni nu a luat atitudine!

Au fost descoperite noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma care s-a sinucis după ce a devenit cunoscut în urma crizei dezinfectanților diluați din 2016. 

Au fost descoperite noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma care s-a sinucis după ce a devenit cunoscut în urma crizei dezinfectanților diluați din 2016.

Conform avocatului lui Dan Condrea, omul de afaceri i-a spus de 18 ori, în cele 20 de întâlniri pe care le-a avut cu acesta, că vrea să se sinucidă, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan.

Anchetatorii au ignorat intențiile sinucigașe ale lui Condrea și cu o seară înainte să fie audiat la Parchet în dosarul dezinfectanţilor diluaţi, acesta a murit într-un accident de maşină, informează Antena 3.

Horoscopul zilei de 20 decembrie. E CEA MAI BUNĂ ZI DIN AN pentru nativii acestei zodii! Vor avea totul la picioare!... Veste tristă pentru angajaţi! Ministrul Muncii a făcut anunţul: "Nu vor beneficia de aceste zile libere de Sărbător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x