Antena Căutare

Noi dezvăluiri despre răpirea Alexandrei Măceșanu: „Un individ a dat târcoale casei. Fata era deja la Dincă, n-a durat mult și a sunat la 112”

Cazul Caracal scoate la iveală noi amănunte și acuzații despre dispariția Alexandrei Măceșanu. Înainte cu aproximativ o oră de la telefonul disperat al fetei la 112, un bărbat suspect a dat târcoale casei în care locuia minora. Individul a fost identificat, însă polițiștii ar refuza să-l cheme la audieri.

Cazul Caracal scoate la iveală noi amănunte și acuzații despre dispariția Alexandrei Măceșanu. Înainte cu aproximativ o oră de la telefonul disperat al fetei la 112, un bărbat suspect a dat târcoale casei în care locuia minora. Individul a fost identificat, însă polițiștii ar refuza să-l cheme la audieri.

Oamenii legii au decis să nu-l audieze pe bărbatul cu masina înmatriculată în Dolj, de teamă să nu-i strice concediul, spun rudele Alexandrei, mama și unchiul fetei, potrivit Antena 3.

„A doua zi după ce Alexandra a fost răpită, un cetățean cu o mașină de Dolj, avem numărul mașinii, îl vom duce la procuror la DIICOT, a băgat pe pod la vecinul, uitându-se insistent spre casa noastră să vadă ce se întâmplă, care e mișcarea, după care a demarat”, au spus cei doi.

Vrancea: Cei doi ciobani căutaţi de zeci de persoane, găsiţi teferi... Sorina Pintea: Data de 8 decembrie, propusă pentru rezidenţiat, este o dată decentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x