Antena Căutare

Noi imagini din clubul ars din Mamaia! Localul s-a făcut scrum (FOTO)

Apar noi imagini ale tragediei! Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți la clubul Silence (fostul Bamboo) din stațiunea Mamaia! Cum arată acum localul, după stingerea incendiului?

Apar noi imagini ale tragediei! Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți la clubul Silence (fostul Bamboo) din stațiunea Mamaia! Cum arată acum localul, după stingerea incendiului?

INCENDIU CLUB MAMAIA. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța au intervenit imediat pentru a opri incendiul de la club Silence (fostul Bamboo) din stațiunea Mamaia.

INCENDIU CLUB MAMAIA. La operațiunea de stingere a incendiului de la Club Silence (fostul Bamboo) din Mamaia au participat zece autospeciale. A fost o intervenție dificilă pentru că hidranții din zonă nu funcționau, așa că pompierii au fost nevoiți să folosească apa din piscina unui restaurant din apropiere.

Articolul continuă după reclamă

INCENDIU CLUB MAMAIA. La primele ore ale dimineții, după aproximativ patru ore în care s-a intervenit cu zece autospeciale, temerile s-au adeverit: în urma incediului, clubul Silence (fost Bamboo) din Mamaia a ars și s-a făcut scrum.

Din imaginile prezentate de cei de la Antena 3 se poate vedea faptul că întregul club din Mamaia a fost cuprin de flăcări. A mai rămas doar structura, și ea puternic afectată de foc.

Cei de la Poliție au dezvăluit ulterior faptul că incendiul a fost cauzat de un aragaz lăsat nesupravegheat.

Urmărește materialul video ca să vezi mai multe imagini cu fostul club Bamboo din Mamaia, după incendiu!

Accident teribil! O mașină s-a răsturnat și patru persoane au ajuns de urgență la spital (FOTO)... Noapte de foc în Mamaia! În cea mai aglomerată perioadă de pe litoralul românesc, un club a ars din temelii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x