Antena Căutare

Noi imagini și detalii revoltătoare din centrul de la Măciuca, „un adevărat iad pe pământ”! Bolnavii erau dezbrăcaţi şi încătuşaţi de pat

Morţi suspecte în două centre de boli psihice din judeţul Vâlcea! Mai precis, 59 de pacienţi au încetat din viaţă, fără ca poliţia să deschidă măcar o anchetă.

Morţi suspecte în două centre de boli psihice din judeţul Vâlcea! Mai precis, 59 de pacienţi au încetat din viaţă, fără ca poliţia să deschidă măcar o anchetă.

Interesant este că situaţia era cunoscută, pentru că imagini revoltătoare din cele două centre continuă să apară. Localnicii ştiu şi ei ce se întâmplă acolo. Mai ales că obişnuiesc să-i angajeze cu ziua pe cei cu afecţiuni mentale mai uşoare.

În ultimii doi ani, la centrele Măciuca și Băbeni din Vâlcea au murit 59 de oameni fără ca poliția să investigheze.

Fie că aceşti oameni au fost aduşi în această situaţie regretabilă şi care nu este una umană, fie dacă este vorba de neglijenţă în serviciu, vor trebui să răspundă. Cel mai probabil, pacienţii erau legaţi de infirmieri, ca să nu fugă din centru. Localnicii din Măciuca spun că s-au trezit de multe ori cu bolnavii alergând goi prin curţile lor.

68 de angajați și nicio empatie

Incredibil este că, centrul din Măciuca nu mai are de anul trecut autorizaţie de funcţionare. Nu a primit aviz de la pompieri. Cu toate acestea, nimeni nu l-a închis. Centrul are, în total, 68 de angajaţi care au grijă de 50 de bolnavi. Totuşi, nu există nici măcar un psihiatru.

Sursă: tolo.ro

O mai recunoaște cineva? A fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu". ... Câine salvat din apa înghețată. Animalul se zbătea la aproximativ 20 de metri de mal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x