Antena Căutare

Noi indicii în cazul copilului dispărut în Pecineaga, Constanţa! Băiatul s-a apropiat periculos de un bazin de colectare

Apar noi indicii în cazul copilului dispărut în Constanţa. Imagini de pe camerele de supraveghere confirmă că băiatul s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecţiilor.

Noi indicii în cazul copilului dispărut în Pecineaga, Constanţa! Băiatul s-a apropiat periculos de un bazin de colectare Galerie
Căutările băiatului din comuna Pecineaga, județul Constanța, continuă: Iulian Bițică. Apar noi indicii

Salvatorii au apelat la scafandri specializaţi în scufundări la mare adâncime. Sunt dotaţi cu un echipament special, rezistent în mediul toxic. Rudele copilului se roagă pentru o minune. Au trecut 72 de ore de când nu mai ştiu nimic despre băieţelul de 8 ani.

Zeci de pompieri, poliţişti, dar şi voluntari au răscolit zona în care a fost văzut ultima oară Iulian Bițică, băiatul de opt ani dispărut sâmbătă seara, în comuna Pecineaga.

După dispariţie, baiatul a fost surprins de camerele de montate pe stalpii de la marginea drumului. Indiciile i-au condus pe politisti spre iesirea din localitate.

Echipele de salvatori au adus în ajutor câţiva scafandri antrenaţi în scufundări la mare adâncime. Mai întâi, au scos dintr-un bazin, în care se presupune că ar fi alunecat copilul, peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecţii. Un mediu toxic, în care scafandrii nu pot căuta foarte mult timp.

În zonă sunt şase bazine de deversare a dejecţiilor, fololsite de proprietarii fermelor din localitate. Doar două sunt pline.

Ultima oară când băiatul a fost zărit în viață era chiar în această zonă. Zonă se află la doar câteva sute de metri de bazinele în care a fost și azi căutat.

Copilul a fost surprins pe camerele de supraveghere amplasate pe casă unui localnic. E și motivul pentru care salvatorii au intensificat căutările în această zonă.

Rolele lui au fost găsite în apropierea bazinelor, insă familia suspectează că băiatul a fost răpit.

Iulian era crescut de tată și de actuală lui parteneră, după ce mamă a plecat să muncească în străinătate.

Citește și:

Detaliu de groază în cazul băieţelului din Pecineaga dispărut fără urmă! Mama acuză: ”Tatăl a dat copilul!”

Decizie radicală, anunțată de Gabriela Firea! Ce se întâmplă cu parcul Cișmigiu din Capitală... Şaorma creează o dezbatere cu de toate şi îi bagă pe academicieni în şedinţă! Mii de români vor ca acest cuvânt să intre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x